Teatrul de vară și-a redeschis ușile cu un concert de zile mari

10 iun. 17:30   Capitala
20640 0

Teatrul de vară din Parcul „Valea Morilor” , Teatrul Verde, a fost redeschis aseară după prima etapă de modernizare.

Cu această ocazie, a fost organizat un concert de muzică populară care a adunat zeci de spectatori.

Aceștia s-au bucurat de muzica Lăutarilor lui Nicolae Botgros, alături de mai mulți interpreți de muzică populară. Pe scenă a urcat și Ansamblul Naţional Academic de Stat de Dansuri Populare „Joc”, transmite IPN.

Teatrul Verde nu a fost reabilitat niciodată pînă acum și era într-o stare deplorabilă, cu scaune învechite și rupte, denivelări și găuri pe întreg teritoriul, porțile erau ruginite, scena era neîngrijită, iar pereții și acoperișul au fost lăsaţi să se deterioreze.

În cadrul primei etape de reabilitare, au fost efectuate lucrări de decapare a asfaltului vechi și amenajare a teritoriului. Au fost amenajate trotuarele și căile de acces, au fost instalate bănci noi cu spetează și au fost înlocuiți pilonii.


De asemenea, a fost amenajată scena, dar și două zone pentru foodcourt. În prezent sunt schimbate porțile și se lucrează la zona de intrare.

Evenimentul din 9 iunie a fost organizat de Primăria Chișinău în parteneriat cu Tezaur TV. Sîmbătă va fi organizată o ediție de muzică ușoară cu artiști de valoare, acompaniați de Orchestra „Simrat” condusă de Marcel Roșca.

28
3
2
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?