COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Surprize sub podul de la Telecentru: Locuitorii capitalei, invitați la un eveniment inedit

În acest weekend, în zona de sub podul de la Telecentru se vor desfășura mai multe evenimente cu tematică diversă, atît pentru locuitorii capitalei, cît și pentru vizitatorii acesteia, anunță primarul general Ion Ceban.

Potrivit acestuia, sîmbătă și duminică, începînd cu ora 10:00, acest tronson va fi transformat într-o zona pietonală, unde copiii, alături de părinți, vor putea participa la mai multe evenimente distractive.

„Programul din acest sfîrșit de săptămînă presupune organizarea unor concursuri de desen pentru copii. Aceștia vor desena pe asfalt cu cretă colorată. Federația de cicliști va organiza pentru cei prezenți la fața locului un show cu diverse trucuri pe bicicletă. Invitați au fost și membrii comunității pasionați de skateboard și role. Tot acolo vor fi organizate și diverse expoziții”, a declarat acesta.

Ceban spune că tot sîmbătă, începînd cu ora 19:30, se va organiza un show unic cu elemente de foc.

În funcție de interesul comunității față de aceste evenimente, municipalitatea va reveni cu un program exact și mult mai diversificat.


„Ne propunem să transformăm capitala într-un loc în care cetățenii sa se relaxeze și să se simtă bine alături de cei dragi”, a conchis Ion Ceban.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load