COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Subterana de pe stradă Ismail va fi eliberată de toți agenții economici

Subterana de pe stradă Ismail va fi eliberată de toți agenții economici

Agenții economici care lucrează în pasajul subteran de pe strada Ismail trebuie să elibereze teritoriul ocupat cît mai curînd posibil. Despre aceasta i-a înștiințat pe administratorii facilităților comerciale primăria capitalei.

Viceprimarul Ilie Ceban a declarat că în urmă cu o săptămînă a solicitat executorului judecătoresc să ia legătura cu agenții economici care lucrează în acest pasaj.

- Conform informațiilor noastre, inițial erau 13 agenți economici, dar în realitate lucrează oameni complet diferiți. Spaţiile sînt în subarendă, ceea ce contrazice acordurilor încheiate. Le-am notificat rezilierea contractelor", a declarat Ilie Ceban, transmite NOI.md cu referire la actualitati.md.


Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a criticat activitățile agenților economici care lucrează în pasajele subterane.

- Nu înțeleg cum activează pînă în prezent aceşti „fraeri”. Au spaţii mari, dar nu plătesc bani pentru ei. Sînt un fel de intermediari, care pur și simplu cîștigă bani pe seama altora. Trebuie verificate activitățile agenților economici care lucrează în toate subteranele. În două săptămîni vom avea un concept pentru reabilitarea pasajelor subterane, a spus Ion Ceban.

Reamintim că pasajul subteran de pe strada Ismail va fi restaurat, iar spațiile comerciale vor fi închiriate după licitație. Potrivit autorităților, actuali arendatori au o datorie către municipalitate de 13 milioane de lei.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load