Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1124

Subterana de la „Flacăra” este în proces de reparație

6 feb. 2021,, 16:30   Capitala
4454 2

Trecerea subterană, strada Ion Creangă din preajma fostului Cinematograf „Flacăra”, care nu a fost niciodată reparată, în proces de renovare. Despre acesta a anunțat primarul general Ion Ceban în cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook.

Potrivit edilul, se lucrează la reabilitarea pereților și tavanului, scărilor de acces, rețelelor de iluminat și a rețelelor de canalizare pluvială.

„Pentru siguranța cetățenilor și protejarea obiectivului renovat, sînt instalate camere de supraveghere. Subterana din această zonă este una aglomerată, iată de ce este foarte important ca oamenii să aibă posibilitatea să traverseze strada Ion Creangă în siguranţă, atât ziua, cât şi pe timp de noapte”, a precizat acesta.

Amintim că în capitala sînt mai multe subterane în reparație în toate sectoarele capitalei. Actualmente este coordonat proiectul de reparaţie a pasajului subteran din bd. Dacia, intersecţie cu bd. Traian, între timp sînt reabilitate scările.


Anterior, au fost finalizate lucrările în subteranele: subterana din bd. Dacia intersecţie cu str. Teilor, Botanica și subterană din preajma CC Shopping MallDova.

„În oraş sînt 20 de pasaje subterane. Treptat toate vor fi reparate, în acest an urmează ca altele să intre în reparație”, a precizat acesta.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав