Preşedintele stiri: 3600

Străzile din Chișinău vor fi spălate

29 mar. 2021,, 14:15   Capitala
2240 0

Întreprinderea municipală „Exdrupo” va începe spălarea părții carosabile a drumurilor din Chișinău. Directorul întreprinderii, Sergiu Tomiță, a declarat astăzi, la ședința on-line a serviciilor municipiului Chișinău, că în această săptămînă va începe spălarea părții carosabile a drumurilor din capitală.

În același timp, oficialul a precizat că în termen de trei săptămîni vor fi plombate gropile existente pe străzile din municipiuinformează Accent TV

Putem remedia gropile apărute pe străzile din Chișinău în termen de trei săptămîni, va dura cel puțin două-trei luni pentru remedierea problemelor mai grave”, a explicat Tomiță.

De asemenea, oficialul a spus că a fost anunțată licitația pentru achiziționarea mixturilor asfaltice fierbinți, prelucrate conform normelor europene.

Comitetul tehnic al Ministerului Economiei a schimbat normele tehnice de fabricare a mixturilor asfaltice fierbinți, acest norme urmează să fie publicate și vor urma să fie aplicate de către producători”, a explicat Tomiță.


Anterior, oficialii de la Exdrupo au declarat că nu pot acoperi găurile apărute în drumurile din municipiul Chișinău datorită faptului că nu pot achiziționa mixturi asfaltice fierbinți, pentru că nu există norme tehnice europene de fabricare a acestora, iar normele vechi de prelucrare au expirat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий