COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 323 469(+1787)   TRATAȚI 302 147     DECESE 7386(+40 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6781
Coronavirus stiri: 7598

Strada Maria Cebotari din centrul capitalei va fi redeschisă circulației rutiere

22 feb. 15:10   Capitala
1375 1

Autoritățile municipale ale capitalei vor redeschide în această săptămînă circulația rutieră pe strada Maria Cebotari din centrul Chișinăului, transmite MOLDPRES.

Potrivit informațiilor prezentate de administrația publică a municipiului Chișinău, lucrările pentru redeschiderea circulației rutiere pe acest sector de drum au fost finalizate, la sfîrșitul săptămînii trecute fiind asfaltate porțiunile care prezentau pericol pentru circulația rutieră, după ce în zonă au fost efectuate lucrări de schimbare a utilităților.

La momentul actual, autoritățile municipale coordonează cu poliția schema de circulație şi sînt pregătite indicatoarele rutiere care vor fi montate în zonă. După mai multe discuții, s-a decis că direcția de deplasare pe str. M. Cebotari să fie cu sens unic, de pe bd. Ștefan Cel Mare şi Sfînt spre str. 31 august 1989.

Pretura sectorului Centru al municipiului Chișinău va demonta și evacua în aceste zile bariera care limitează accesul pe această stradă şi punctul de control instalat în preajma unui hotel.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽