X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Strada M. Viteazul este blestemată. Vezi ce s-a mai întîmplat azi acolo

17 iun. 2023,, 11:50   Capitala
5927 0

O nouă situație stupidă s-a produs pe podul de pe strada Mihai Viteazul din capitală. O mașină care s-ar fi defectat a pus pe pauză întreaga circulație pe o bandă a drumului. S-a întîmplat în jurul orei 10:30, iar imagini video care surprind haosul de acolo au fost publicate pe rețelele de socializare.

Oamenii au coborît din transportul public și au luat-o la pas, în timp ce zeci de șoferi au format o coloană mare în zonă. Din filmuleț observăm cu unii conducători auto au făcut cale întoarsă, notează Noi.md cu referire la realitatea.

Amintim că joi, 15 iunie, în același loc, s-a produs un accident rutier. Impactul nu a fost grav, însă mașinile implicate au blocat banda pe care se circula. În consecință, transportul public a fost redirecționat, iar șoferii au fost nevoiți să facă cale întoarsă.

Potrivit responsabililor, rutele nr. 21, 23, 27 și 29 – sînt redirecționate bd. Stefan cel Mare și Sfînt – str. B. Bodoni – str. A. Mateevici – str. Puskin – bd. Grigore Vieru – bd. Renașterii Naționale.

0
0
0
1
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?