TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Strada Ceucari de la "Poșta Veche" va fi reparată și modernizată în totalitate

O veste bună pentru locuitorii de la "Poșta Veche"! Strada centrală a cartierului - Ceucari va fi reparată și modernizată capital, lucrări ce urmează a fi realizate în anul viitor.

Despre aceasta pentru portalul Noi.md a relatat pretorul sectorului Rîșcani al capitalei, Vlad Melnic, răspunzînd la rugămințile-solicitările locuitorilor de la Poșta Veche de a instala pe aleea de pe strada Ceucari scaune și bănci, urne, precum și de a repara drumul.

Vlad Melnic a menționat că anterior, în cadrul unor discuții cu primarul general al municipiului Chișinău, l-a rugat insistent să înceapă anume cu bulevardul Moscova, pentru că este fața sectorului Rîșcani, un fel de „Ștefan Cel Mare” al acestui sector.

”Cea de-a doua etapă pentru mine este modernizarea străzii Ceucari, pentru că este strada centrală a cartierului Poșta Veche. Astăzi avem scrisori de la cetățeni care cer să fie instalate bănci și coșuri de gunoi, dar acum nu are sens să punem băncile. Vreau să modernizăm întreaga stradă în anul viitor, așa cum facem acum bulevardul Moscova. Vom instala acolo bănci noi, iluminat nou, coșuri de gunoi. Ne dorim să construim un havuz muzical care va ieși chiar din pămînt, la fel ca în Parcul Afgan. Anul viitor, strada Ceucari va fi o prioritate. Trebuie să așteptăm doar un pic”, a subliniat pretorul sectorului Rîșcani.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load