Criza energetică stiri: 766
Preşedintele stiri: 3228
Puterea stiri: 7216
Obiectiv european stiri: 287

Strada 31 august 1989 din capitală va intra în reparație

21 mar. 14:30   Capitala
1111

Autoritățile municipale au anunțat că strada 31 august 1989 din Chișinău va intra în reparație la data de 10 aprilie. Săptămîna viitoare va fi deplasată tehnica grea pe șantier, transmite Moldpres.

Șeful Direcției transport și căi de comunicație a Consiliului Municipal Chișinău, Vitalie Mihalache, a anunțat că pe 28-29 martie agentul executor va intra cu tehnica grea pe strada 31 august din capitală pentru a începe lucrările de decapare. “Cel mai probabil, lucrările propriu zise vor începe la data de 10 aprilie”, a spus Mihalache.

În același timp, oficialul și-a cerut scuze pentru inconveniențele de circulație care vor apărea. ”Ne dăm seama că în urma începerii reparației pe strada 31 august vor apare dificultăți de trafic – ne cerem scuze”, a spus Mihalache.

Funcționarul a precizat că toate cheltuielile pentru reparația acestei străzi se ridică la aproximativ 250 de milioane de lei.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав