Cazul Șor stiri: 594

Stop alcool la volan! Acțiunea polițiștilor (FOTO)

22 oct. 2019,, 08:51   Capitala
3302 0

Au împărțit pliante și au discutat cu șoferii despre consecințele grave ce pot urma atunci cînd la volanul automobilului se află o persoană în stare de ebrietate.

Vorbim despre un grup de studenți ai Academiei „Ştefan cel Mare” care au ieșit luni în stradă cu scopul de a preveni acest fenomen.

Studenții Academiei „Ştefan cel Mare” puteau fi oservați pe străzile din regiunea instituției de învățămînt, dar și în fața Ministerului Afacerilor Interne.

Aici tinerii au repartizat pliante informative tematice şoferilor din traficul rutier.

Pliantul repartizat conţine informaţie referitor la sancţiunile aplicabile şoferilor care conduc vehiculul în stare de ebrietate. Marea majoritate a şoferilor au fost receptivi, susţinînd prin gestul lor desfăşurarea acţiunii de prevenire a acestui fenomen distructiv.


În această zi, studenții au informat peste 500 de șoferi. Acțiunea se desfășoară în cadrul campaniei „STOP alcool la volan!” și va continua şi în zilele următoare.

Amintim că în ultimele luni s-au înregistrat numeroase accidente rutiere soldate cu decese și victime traumate. Totodată, amintim că Poliția Națională a lansat o linie telefonică destinată exclusiv sesizării oamenilor legii cu privire la cazurile de conducere a automobilelor în stare de ebrietate alcoolică.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?