Criza energetică stiri: 783
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 283

Șoferii nedisciplinați, arătați cu degetul: Cu ce îndemn vine Primăria capitalei

8 iun. 14:36   Capitala
1257

Autoritățile municipale îndeamnă insistent automobiliștii să nu-și parcheze mașinile în fața platformelor de colectare a deșeurilor.

Operatorul municipal de salubrizare precizează că parcarea neregulamentară a autoturismelor în preajma platformelor de stocare creează impedimente la procesul de evacuare și transportare deșeurilor, respectiv, autospecialele nu pot evacua gunoiul conform graficului stabilit și există riscul ca tomberoanele să rămînă insalubre.

Municipalitatea atenționează că iresponsabilitatea unor cetățeni provoacă disconfort locuitorilor care stau la bloc, prin supraîncărcarea containerelor, dar și cheltuieli suplimentare Î.M. Regia „Autosalubritate", deoarece gunoierii sînt nevoiți să meargă la aceeași adresă de mai multe ori, pentru evacuarea deșeurilor.

"Doar prin respect reciproc și conlucrare între cetățeni și autoritățile publice locale vom avea un oraș curat, modern și bine amenajat!" , se arată în mesajul Primăriei.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав