X 
Criza energetică stiri: 1718
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Serviciile municipale au intervenit pentru a înlătura poleiul de pe străzile capitalei

25 ian. 11:00   Capitala
1200 0

Serviciile municipale au intervenit, noaptea trecută și azi-dimineața, pe mai multe străzi ale Capitalei, în curțile blocurilor și în alte spații publice pentru a înlătura poleiul.

După cum a anunțat conducerea primăriei capitalei, echipele Regiei ”Exdrupo” au împrăștiat material antiderapant pe unele străzi cu risc sporit, inclusiv pe cele în pantă, pe poduri și pe drumurile de acces în suburbii.

Pentru a înlătura poleiul, au intervenit 16 autospeciale și utilaje.

În spațiile publice, în special în curțile blocurilor, pe trotuare și în parcuri, au intervenit și angajații Direcției Locativ-Comunale. În acțiuni au fost implicate 7 utilaje speciale și au fost împrăștiate 12 tone de material antiderapant.

Acum circulația pe drumuri are loc în condiții normale, iar angajații ”Exdrupo” vor monitoriza situația și pe parcursul zilei.


Autoritățile municipale îndeamnă locuitorii capitalei să fie atenți, iar serviciile municipale să intervină în același ritm, la necesitate, deoarece valori sub zero grade și precipitații slabe sînt anunțate și nopțile următoare.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?