Incendii stiri: 686
Cazul Șor stiri: 584
Preşedintele stiri: 3715

Șeful Exdrupo a plătit din propriul buzunar pentru repararea unui trotuar

9 iun. 2020,, 11:49   Capitala
2219 0

Subiectul drumurilor prost reparate a fost motiv de discuție la ședința primăriei Chișinău din această dimineață.

Edilul capitalei, Ion Ceban, a cerut explicații de ce municipalitatea trebuie să achite de 2 ori pentru ca unele gropi să fie acoperite din nou. Edilul capitalei a cerut crearea unui grup de lucru, care să verifice calitatea asfaltului turnat.

„Un subiect de care fiecare care au venit rînd pe rînd la conducere și-au bătut Joc de oameni și de banii publici investiți în aceste drumuri. Și aici este și Ștefan Cel Mare care trebuie să stea la pușcărie cei care au făcut lucrări necalitative. Aici vorbesc despre strada Creangă care la fel am adunat documente cu expertiză, bune pentru dosare, care vor fi înaintate instanțelor judecătorești”, a precizat acesta.

„Iată pentru trotuarul de pe Testemițanu, care s-a prăbușit, reparația acestuia, domnul Tomiță a achitat bani din propriul buzunar pentru a efectua lucrările de reparație, iată eu cred că așa vom face cu fiecare. La toți mă refer, și atunci, vom avea grijă și de lucrările efectuate, dar și cei care vor proiecta anumite lucrări”, a declarat Ion Ceban.

„În acest sens, cu privire la calitatea lucrărilor la drumuri, eu cer crearea unui grup de lucru, cu experți și responsabili, care vor verifica începînd cu proiectul fiecărui obiect, calitatea materialelor care se folosesc, dar și calitatea fiecărui obiect în teren. Și acest grup va fi creat cît de curînd. Iar acum, personal voi verifica șantierele. Că abia după ce am fost la fața locului pe strada Inculeț, au fost astupate acele găuri lăsate de ani buni de unii locatari, și din cauza cărora s-au format acele găuri imense. Iată ca să nu se ajungă, că eu merg și după se rezolvă, fiți buni și faceți-vă lucrul, mă refer la toți. Iată cît spre exemplu mai urmează să fie reparate străzile din centru, Sciusev, Kogălniceanu. Iată mi se spune că pe timp de zi lucrează doar cîțiva oameni. Voi verifica și acolo personal, inopinat să văd cum stau lucrurile”, a mai punctat edilul.


Ion Ceban a mai adăugat că toate străzile în lucru cu toate datele să fie făcute public pe harta care a fost creată și lansată de primărie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?