TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Ședința Consiliului Municipal Chișinău din 20 aprilie 2021 (LIVE)

11:28 // A fost votat proiectul cu privire la aprobarea Planului de acțiuni privind implementarea cerințelor și recomandărilor Curții de Conturi Republicii Moldova.

11:15 // Proiectul cu privire la aprobarea, în redacție nouă, a Statutului Întreprinderii municipale Regia exploatare a drumurilor și podurilor „EXDRUPO", aprobată cu 39 de voturi proiectul a fost aprobat ca bază.

11:10 // Proiectul cu privire la aprobarea Statutului în redacție nouă, a Întreprinderii Municipale ,,Asociația de gospodărire a spațiilor verzi", aprobat cu 41 de voturi.

11:05 // Cu 32 de voturi, proiectul uprivire la aprobarea, în redacție nouă, a Statutului Întreprinderii Municipale „Regia transport electric", votat ca bază.

10:40 // Proiectul nr.7 de pe ordinea de zi a fost votat cu 38 de voturi.


10:20 // Consilierii examinează proiectul cu privire la efectuarea lucrărilor de amenajare a pieței specializate din str. Cărbunari, 9 din cadrul Î.M. „Piața Centrală".

10:18 // Consilierii municipali au ținut un minut de reculegere în memoria consilierului municipal Valeriu Lupașcu și mama lui Dorin Chirtoacă. În sală sunt prezenți 31 de consilieri.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load