Cazul Șor stiri: 599

Se cer demisii din partea funcționarilor de la Ministerul Economiei

21 mai. 2021,, 11:31   Capitala
2872 0

Unii angajați ai Ministerului Economiei trebuie să demisioneze din cauza faptului că din cauza lor Chișinăul are mari probleme, iar pe străzile orașului apar nu găuri, dar deja cratere.

În cadrul emisiunii „Acces Direct” Ceban a a remarcat încă o dată că municipalitatea nu poate începe reparații de rutină din cauza incapacității de a cumpăra asfalt fierbinte.

„De la 1 ianuarie 2021, legislația a fost modificată cu privire la cerințele pentru standardele de asfalt și lucrări rutiere. Dar Ministerul Economiei nu a pregătit baza pentru tranziția efectivă la noile standarde și, prin urmare, în majoritatea cazurilor, nu putem începe o reparație deplină a drumurilor din Chișinău”, a spus Ceban.

Primarul Capitalei a subliniat că tot ceea ce poate face primăria în această situație este să efectueze lucrări de patch-uri mici prin metoda injectării cu jet, dar nu poate face nimic cu gropi mari.

„În acest moment încercăm să rezolvăm problema la toate nivelurile, în unele instituții au existat practic scandaluri uneori. După ce am amenințat că voi aduce un camion cu asfalt vechi îndepărtat la ușile ministerului, lucrurile au început din punctul mort, dar încă nu avem o soluție finală a problemei ”, a remarcat cu regret regretul primar general.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?