Se caută pictorul care va decora pasajul subteran din bd. Constantin Negruzzi

Se caută pictorul care va decora pasajul subteran din bd. Constantin Negruzzi

Primăria municipiului Chișinău anunță concurs pentru decorarea cu picturi murale a galeriei pasajului subteran din bd. Constantin Negruzzi 10/1, sectorul Centru al capitalei.


La concursul care se va desfășura în perioada: 1 iulie – 21 iulie, sînt invitați să participe artiști de profilul: arte vizuale, pictură de șevalet (pînză), pictură murală, design grafic, ilustratori, graffitieri, artiști 3D, precum și profesori și studenți ai instituțiilor de profil din capitală.


Schițele prezentate trebuie să reprezinte creația proprie a autorului și să corespundă parametrilor și coloristicii actuale a pereților din pasajul subteran.


Schițele propuse pentru concurs, realizate în format electronic sau pe orice alt tip de suport, la discreția autorului, în conformitate cu desfășurata pereților, vor fi expediate la adresa de e-mail: primaria@pmc.md, cu mențiunea “Caractere urbane”. Termenul-limită pentru prezentarea schițelor este 21 iulie 2019. 


Lucrările participanților vor fi evaluate de o Comisie municipală de selectare a concepției de proiect, care ulterior va desemna cîștigătorii.


Executarea picturilor în pasajul pietonal subteran este prevăzută pentru perioada: 05 - 09 august 2019.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load