AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 466 469  Au ieșit 381 000​  Au rămas 85 469     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 909
Criza energetică stiri: 730

Se anunță demiteri la Primărie

29 noi. 2021,, 15:00   Capitala
2093 1

Urmează „examenul” de sfîrșit de an la Primărie, iar odată cu acesta, vor urma și unele demiteri, anunță primarul general, Ion Ceban, referindu-se la activitatea pretorilor, dar și a șefilor de direcții și altor angajați din cadrul instituției, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

„Am zis că vom fi foarte duri la evaluări. În funcție de cum ați muncit tot anul, așa vor fi și aprecierile”, a precizat Ceban, în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor municipale.

„Solicit tuturor să finalizeze proiectele, atenție sporită la pretori, Direcția comunal-locativă, Direcția transport, secretariatul, domnule Gîrbu, vă rog foarte mult, așa cum ne-am obișnuit, poate și mai insistent. Afară deja avem și timp de ploaie, ceea ce îngreunează reealizarea proiectelor. O să urmeze probabil și zăpadă, de asta, domnilor pretori, așa cum am stabilit, această săptămînă o aveți pentru a ieși personal la toate adresele și de a vedea starea de lucruri, de a finaliza acele lucrări care trebuie să fie finalizate. Plus la toate, adresele transmise de către toți cetățenii, cei care publică pe rețelele de socializare, pe eu.chisinau.md, rog să reacționați, să nu așteptați să reacționeze secretariatul. Am zis că vom fi foarte duri în această privință la evaluări”, a menționat Ion Ceban.

Primarul a anunțat că vor urma și demiteri, în urma evaluărilor: „Totodată, vă atenționez pe toți, inclusiv șefii de direcții, urmează evaluările anuale. În funcție de cum ați muncit tot anul, așa vor fi și aprecierile. Fiecare trebuie să își facă munca, atît am cerut și voi cere în continuare. Unii lucrează mai mult decît m-am așteptat, alții lasă de dorit și vom reveni la acest subiect, doar cu alte persoane în funcții”.

Ceban nu a precizat la cine anume se referă.

2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав