COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Scuarul „Mihai Eminescu” din capitală va fi modernizat (FOTO)

Scuarul „Mihai Eminescu” din centrul capitalei se schimbă pe zi ce trece. Pînă acum au fost realizate cele mai importante lucrări ce ţin de instalarea iluminatului nocturn şi decorativ dar şi a sistemului de irigare. Despre aceasta anunță edilul capitalei, Ion Ceban.

Potrivit primarului, în zonă vor fi instalate 40 de felinare, iar monumentul poetului Mihai Eminescu şi unii arbori vor fi iluminaţi decorativ în trei culori. Totodată o mare parte de pavaj a fost deja aplicat. Fiecare pavelă are o dimensiune de 40x60 cm.

„În premieră în acest scuar vom face un experiment, în ceea ce privește aplicarea pavajului, a iluminatului artistic, dar și a altor elemente inovative. Amenajate vor fi şi zonele verzi din scuar.

Lucrările de reparaţie a scuarului ,,Mihai Eminescu” au început în data de 11 august şi urmează să fie finalizate în luna octombrie.

Parcul Mihai Eminescu din centrul capitalei va deveni încă un loc frumos, pentru odihna cetățenilor, dar și unde vor fi organizate evenimente culturale. Obiectivul nostru este ca oamenii să se simtă bine, în sectorul unde locuiesc”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load