COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6861

Școala de Arte „Alexei Stîrcea” a fost renovată

3 dec. 2020,, 19:50   Capitala
4346 5

Cu suportul Primăriei Municipiului Chișinău, Școala de Arte „Alexei Stîrcea” a fost renovată, iar astăzi este de nerecunoscut.

Într-un mesaj plasat pe rețelele de socializare, administrația școlii aduce mulțumiri edilului capitalei, Ion Ceban, dar și celorlalte persoane care au contribuit la realizarea acestui vis.

„Este o mare onoare pentru noi să adresăm Primăriei Municipiului Chișinău, dlui Ion Ceban, Direcției Cultură a Primăriei municipiului Chișinău, dnei Valentina Volontir, sentimente de gratitudine, profund respect și apreciere, pentru întreaga activitate desfășurată și sprijinul acordat pe parcursul anilor procesului instructiv-educativ de studiere a artelor și cultivării importantelor valori spirituale ale neamului. Vă mulțumim pentru toate acțiunile de renovare a edificiului Școlii de Arte „Alexei Stârcea”, dorindu-vă multă sănătate și prosperitate în susținerea activităților cotidiene de promovare și valorificare a generației tinere de artiști”, se arată în mesaj.


0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽