COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Scandal lîngă Piața Centrală: Polițiștii au folosit gaze lacrimogene

Incident scandalos lîngă Piaţa Centrală. Un echipaj al poliției capitalei a fost agresat de mai mulți indivizi. S-a întîmplat în timp ce oamenii legii încercau să rețină două persoane bănuite de furt, iar agresorii au venit în apărarea suspecţilor. Unul dintre indivizi a fost surprins cum agresează un poliţist şi îl înjură.

Poliţiştii au urcat în maşină şi au vrut să plece, însă au fost împiedicaţi de indivizi. Unul dintre agresori a fost surprins cum înjură oamenii legii şi demonstrativ se aruncă în faţa maşinii de poliţie, scrie publika.md.

Agresorii au vrut să se ia la bătaie cu poliţiştii.

Potrivit Direcției de Poliție a Capitalei incidentul s-a produs ieri, după ce un bărbat aflat în stare de ebrietate ar fi sunat la poliție. Acesta s-a plîns că i-ar fi dispărut banii și telefonul mobil, după ce ar fi consumat alcool cu persoane pe care nu le prea cunoaște. Oamenii legii au venit la fața locului și au identificat suspecții pe care au vrut să-i rețină. În apărare însă au venit mai mulți indivizi care au încercat să împiedice polițiștii să îi rețină.

Pentru că indivizii erau agresivi, inspectorii au fost nevoiți să ceară ajutorul unei echipe a Batalionului de Patrulare și Reacționarea Operativă. Polițiștii au fost nevoiți să folosească gaze lacrimogene pentru a calma spiritele.


Într-un final, suspecții de 30 şi respectiv 38 de ani, care au deposedat victima de bani și telefonul mobil au fost reținuți și escortați la Inspectorat. Agresorii care au bruscat și înjurat polițiștii deocamdată nu au fost reținuți. Ancheta este încă în desfăşurare.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load