COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6730

Șase licee din Chișinău vor avea terenuri de fotbal moderne

3 noi. 2020,, 11:20   Capitala
2360 0

Șase licee din capitală vor avea terenuri de fotbal moderne. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban, asta după ce Primăria a dat start lucrărilor de renovare.

Astfel, în cadrul Liceului Teoretic „Gaudeamus”; Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”; Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”; Liceul Teoretic „George Călinescu”; Liceul Teoretic „Nicolae Gogol” și Liceul Teoretic „Liviu Deleanu” vor fi create clase specializate cu copii în număr de 25-30 de copii.

De menționat că lucrările de la Liceele „Mihai Viteazul”, „Liviu Deleanu” și „Nicolae Gogol” au fost începute.

„Proiectul este realizat de către Primăria Chișinău în colaborare cu Federația Moldovenească de Fotbal, care ne va pune la dispoziție învelișul artificial pentru cele șase terenuri. Scopul nostru este să construim cît mai multe terenuri de fotbal de acest fel în instituțiile educaționale”, a declarat acesta.

Edilul a mai menționat că își dorește o generație sănătoasă̆, de aceea sînt implementate cît mai multe proiecte sportive în şcolile din capitală.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽