COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6871

S-au aventurat într-o călătorie cu o mașină furată

5 mai. 2020,, 14:15   Capitala
1950 0

Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor întreprinse au reținut doi minori în vârstă de 17 ani, locuitori a capitalei, pentru răpirea unui automobil.

Polițiștii au fost alertați de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, care a comunicat că i-a fost răpit automobilul de model ”Volkswagen Transporter ”, ce era parcat pe str. Al. Mateevici. La locul faptei s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul acțiunilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de forțele de ordine, automobilul a fost depistat abandonat. Acțiunile indivizilor au fost surprinse de camerele de supraveghere, astfel fiind stabilit traseul de deplasare a indivizilor care au răpit automobilul. Ulterior suspecții au fost identificați, aceștia fiind escortați la inspectoratul de poliție, pentru audieri.

În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția, comunicând că au răpit automobilul pentru a se plimba. Totodată este de menționat că tinerii de nenumărate ori au fost cercetați penal pentru infracțiuni analogice.

Actualmente aceștia sunt cercetați penal în stare de libertate pentru ,,Răpirea mijlocului de transport”, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 29 000 la 67 500 lei sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.


0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽