Rutele la mai multe autobuze din capitală au fost scurtate din cauza ninsorii (FOTO)

Rutele la mai multe autobuze din capitală au fost scurtate din cauza ninsorii (FOTO)

La această oră, serviciile municipale intervin pe arterele capitalei și anume în zonele unde s-au format blocaje din cauza accidentelor rutiere, în contextul ninsorilor abundente. Astfel, situații privind dificultăți de circulație sînt înregistrate în unele localități suburbane, pe unde circulă transportul public.


În acest context, au fost prescurtate temporar rutele de autobuz: nr. 9, nr. 11, nr. 26 și nr. 46. Măsura a fost luată pentru a facilita intervenția serviciilor de deszăpezire.


La ora actuală a fost deblocată intersecția șos. Hîncești -  str. Lech Kazcynski, pentru a facilita circulația transportului public. De asemenea, drumarii intervin la intersecția str. Burebista - șos. Muncești, unde este înregistrat un blocaj al traficului rutier din cauza unui accident rutier.


De asemenea, preturile intervin la deszăpezire cu tehnică contractată suplimentar, în sectoare particulare și stații de așteptare. 


Pe parcursul zilei, ÎM Regia „Exdrupo" intervine cu 36 de autospeciale pe întreg teritoriul orașului, pentru a curăța străzile. În intervalul orelor 08:00-11:00 au fost împrăştiate circa 500 de tone de material antiderapant şi peste 50 tone de sare lichidă.


În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sînt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.  Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load