COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Rutele de microbuz din Chișinău își opresc activitatea

Rutele de microbuz din Chișinău își opresc activitatea

Companiile de transport din mun.Chișinău, ce operează rutele de microbuz anunță că luni, 24 februarie 2020 în semn de protest, rutele de microbuz își vor opri activitatea pînă la ora 10.00, scrie Noi.md.

Reamintim că potrivit unei cereri, administratorii rutelor de microbuz din capitală cer majorarea tarifului pentru călătorie pînă la 10 lei.

Pe de altă parte, primarul general al capitalei, Ion Ceban, a cerut administratorilor rutierelor din capitală să stabilească activitatea în conformitate cu legislația și în interesul chișinăuienilor, în caz contrar nu poate fi vorba despre majorarea tarifelor la călătorii.


El a specificat că atîta timp cît proprietarii de microbuze nu vor pune la punct activitatea sa, Primăria nu va fi de acord cu majorarea tarifului la călătorii.

Aceștia urmează să încheie cu municipalitate contracte noi privind prestarea serviciilor și să respecte clauzele acestora, să creeze condiții bune pentru pasageri, să respecte graficul de circulație, să fie de acord cu introducerea unui sistem E-bilet.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load