COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Riscă să stea la închisoare 7 ani pentru furtul unui telefon de 6 mii de lei

Riscă să stea la închisoare 7 ani pentru furtul unui telefon de 6 mii de lei

Un tînăr în vîrstă de 17 ani din Chișinău ar fi furat un telefon mobil care aparținea unei femei, angajate la un magazin alimentar din sectorul Rîșcani.

Suspectul care nu este la prima abatere acesta fiind cercetat penal pentru infracțiuni similare, la moment este cercetat penal în stare de libertate pentru jaf, iar dacă va fi găsit vinovat riscă să stea după gratii pînă la 7 ani, transmite unimedia.info.

Totul s-ar fi întîmplat pe 30 mai anul curent. Minorul ar fi intrat în magazinul alimentar și ar fi sustras telefonul mobil de model ,,Samsung Galaxy A7” ce aparține angajatei megazinului. Ulterior a fugit într-o direcție necunoscută. Prin acțiunile sale individul a cauzat părții vătămate un prejudiciu material în sumă de 6 100 lei.


Urmare a măsurilor speciale de investigație demarate de către polițiștii sec. Rîșcani, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut fiind escortat la inspectorat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția.

Actualmente minorul este cercetat penal în stare de libertate pentru jaf, iar conform legislaţiei penale în vigoare el riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load