COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Revenirea locatarilor în apartamentele de pe bd.Moscovei, amînată

Revenirea locatarilor în apartamentele de pe bd.Moscovei, amînată

Nu toți locatarii blocului din sectorul Rîșcani, distrus de explozie, vor întîlni Revelionul acasă.

Asta deși autoritățile municipale au promis că vor termine lucrările de reparație pînă pe 29 decembrie, iar oamenii vor putea reveni în propriile locuințe. Muncitorii spera că totul va fi gata pînă la sfîrșitul lunii ianuarie.

Cu excepția a zece apartamente, majoritatea locuitorilor de pe bulevardul Moscovei au revenit în locuințele sale, acum două săptămîni. Proprietarul uneia dintre acestea a refuzat să vorbească la cameră, însă într-o convorbire privată a recunoscut că a decis să nu facă reparație, ci să se mute. Unii locatari ne-au povestit că singuri au reparat apartamentele sale.

Acum, lucrările de restaurare continuă doar la etajul 16, unde a avut loc explozia. Primarul interimar a declarat ca, potrivit planului inițial, reparația ar urma să se încheie pînă pe 29 decembrie, însă muncitorii au alte estimări.


Tragedia a avut loc în noaptea dintre 6 și 7 octombrie. Cinci persoane au decedat, inclusiv și un copil. Explozia s-a produs din cauza unei scurgeri de gaze de la aragaz. Cauza penală a fost încetată deoarece proprietara apartamentului unde a avut loc explozia a decedat.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load