COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 551 348   INFECTAȚI 258 624(+89)   TRATAȚI 251 389     DECESE 6245(+1)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2821
Puterea stiri: 6280
Coronavirus stiri: 7242

Reprezentanții Primăriei sectorului 5 din București se află cu o vizită în Chișinău

21 iun. 19:39   Capitala
1316 1

Reprezentanții Primăriei sectorului 5 din București în vizită de lucru la Primăria Chișinău!

Am primit astăzi în vizită o delegație din Romînia, în frunte cu primarul Cristian Popescu Piedone.

Vizita delegației are loc în contextul stabilirii relațiilor de înfrățire și colaborare cu sectorul Rîșcani al capitalei, lansată în cadrul vizitei mele efectuate recent la Primăria sectorului 5 din capitala Romîniei.

Am mulțumit colegilor din București pentru că au dat curs inițiativei de a consolida relațiile de prietenie și colaborare, care vin să confirme acordurile de colaborare încheiate cu alte sectoare din Municipiul București.

Municipiul Chișinău are nevoie de experiența și expertiza colegilor din București pentru soluționarea problemelor pe diverse domenii, în special pentru implementarea proiectelor privind parcările publice.


Colegii din Romînia au declarat că sînt deschiși pentru acordarea ajutorului bazat pe oferirea de proiecte, aplicații cu titlu gratuit (gestionarea parcărilor publice, cartografierea orașului), precum și schimb de experiență.

Pe durata aflării la Chișinău, în perioada 21-23 iunie curent, delegația din București va efectua vizite la diverse obiective din oraș.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽