X 
Puterea stiri: 7333
Criza energetică stiri: 1087

Regia Autosalubritate va cumpăra opt autovehicule de mare capacitate

25 aug. 08:46   Capitala
1155 0

Operatorul municipal de salubrizare va achiziționa 8 autovehicule de mare capacitate pentru transportarea deșeurilor din capitală.

Unitățile de transport vor suplini parcul auto al Î.M. Regia „Autosalubritate" și vor fi utilizate pentru transbordarea deșeurilor solide de la stația de transfer din capitală către poligonul municipal de deșeuri din s. Țînțăreni, servicii care pînă în prezent sînt contractate de la companii private.

În acest sens, miercuri, 24 august, curent, în incinta Primăriei Chișinău reprezentanții Î.M. Regia „Autosalubritate" au încheiat un contract de achiziționare a 8 camioane cu semiremorci de la Compania GT Group (Georgia), desemnată cîștigătoarea concursului internațional privind achiziţionarea camioanelor pentru colectare și transfer a deșeurilor - LOT 3.

E de menționat că achiziţia internațională au avut loc în cadrul implementării proiectului „Deșeuri Solide Chișinău", finanțat din bugetul municipal, cu sprijinul BERD, BEI, Fondul E5P și a fost desfășurată în corespundere cu procedura de achiziție a Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав