Criza energetică stiri: 800
Preşedintele stiri: 3240
Puterea stiri: 7328
Obiectiv european stiri: 288

Reacția ministerului Mediului la decesul fetiței de 2 ani, lovită de o creangă, în parcul Alunelul

14 mai. 18:10   Capitala
3666

Ministerul Mediului anunță că a creat un grup de ancheta pentru a investiga circumstanțele incidentului produs astăzi în Parcul Alunelul, unde o fetiță de doar 2 ani a murit, după ce a fost lovită de o creangă imensă.

„Ministerul Mediului își exprimă regretul față de tragedia produsă în parcul Alunelul. Intru elucidarea tuturor circumstanțelor a fost creat un grup de anchetă. În cel mai scurt timp vom veni cu un comunicat oficial”, se arată în notă.

Incidentul s-a produs în această dimineață în parcul Alunelul. Creanga s-a prăbușit peste căruciorul în care se afla copilul. Fetița a murit la spital.

Primăria Chișinău a anunțat că va deschide o anchetă internă după acest caz. Potrivit municipalității, pentru acest parc, Întreprinderea Municipală Spații Verzi a a solicitat de la Agenția de Mediu, curățarea și defrișarea a 170 de arbori, Agenția însă a dat acceptul doar pentru curățarea și defrișarea a 70 de copaci. „În urma cazului tragic de astăzi, cînd un copac s-a rupt și a căzut traumînd un copil, Primăria Chișinău este alături de familia și se implică pentru a ajuta”, se arată în comunicat.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав