Criza energetică stiri: 1779
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Reacția lui Ceban, după acuzațiile lui Codreanu

18 oct. 2019,, 07:50   Capitala
2609 2

Candidatul la funcția de primar al municipiului Chișinău Ion Ceban a venit cu o reacție la acuzațiile lui Ruslan Codreanu.

Acesta l-ar fi acuzat pe Ceban că ar face abuz de putere și că nu ar face nimic altceva decât promisiuni deșarte.

„Eu am un program bine determinat cu propuneri concrete. Proiectele propuse anterior de noi, majoritatea sunt finalizate. Ele sunt făcute public. Dacă am luat ideile cuiva? Sunt vorbe. Ce arăt eu sunt lucruri concrete, asta pentru că eu cunosc foarte bine cum stau lucrurile în oraș și care sunt nevoile și problemele oamenilor și de ce au nevoie. Într-o dezbatere largă? Eu mereu sunt pentru, iar cînd voi cîștiga, în calitate de primar voi fi deschis pentru discuții și propuneri”, a comentat Ion Ceban.

Într-o conferință de presă, fostul primar interimar al capitalei Ruslan Codreanu a menționat azi că Ion Ceban și Andrei Năstase ar face abuz de putere și că nu ar face nimic altceva decât promisiuni deșarte.

Contactat, Năstase nu ne-a răspuns la telefon pentru o reacție.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?