COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Profesoarele de la Colegiul de Ecologie, cercetate pentru luare de mită, continuă să activeze

Profesoarele de la Colegiul de Ecologie, cercetate pentru luare de mită, continuă să activeze

După ce au fost surprinse vorbind despre cît de mică ar fi mita dată de elevi și – fiind vizate într-un dosar de trafic de influență – totuși, cele două profesoare de la Colegiul de Ecologie continue să activeze.

Despre aceasta a anunțat de curînd ministra Educației, Culturii și Cercetării.

Mai mult decît atît, potrivit Comisiei de anchetă care examinează cazul, suspectele discută despre cum să se răzbune pe elevi.

„Cu părere de rău, si acest mesaj este unul despre probleme. Colegii mei din Minister au participat la o ședință de lucru cu membrii Consiliului de administrație și membrii Comisiei de anchetă care examinează cazul recent mediatizat de la Colegiul de Ecologie.


Am fost informată că profesoarele vizate în ancheta desfășurată de Centrul Național Anticorupție continuă să desfășoare activitate educațională, în pofida gravității faptelor sesizate public. Ba mai mult, discută despre modul în care se vor răzbuna pe elevi.

Dragi elevi ai Colegiului de Ecologie, considerăm ferm instituția de învățămînt trebuie să fie pentru dumneavoastră un mediu sigur, bazat pe corectitudine și profesionalism. În continuare, vom monitoriza atent cazul descris pentru a ne asigura că vor fi aplicate sanțiuni proporționale faptelor și vom întreprinde acțiuni în vederea asigurării unui proces educațional desfășurat într-un climat emoțional favorabil.

Un mesaj pentru administrația Colegiului de Ecologie: vă solicităm respectarea cu strictețe a cadrului legal, a Codului de etică, precum și întreprinderea de acțiuni corespunzătoare care se impun, în urma rezultatelor anchetei”, a scris Liliana Nicolăescu-Onofrei pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load