Prinși pe picior greșit: Mai mulți pietoni, filmați în timp ce traversează strada haotic

27 mar. 17:26   Capitala
1669 0

Zeci de oameni au fost surprinși traversînd strada neregulamentar, la Buiucani, la doar cîțiva metri de o subterană și o zebră pentru pietoni.

Grupul de activiști civici de la "StopHam", care a realizat raidul mai puțin obișnuit a avertizat, prin intermediul megafoanelor, persoanele ce încălcau Regulamentul Circulației Rutiere, că își pun viața lor și pe a șoferilor în pericol, dar și că dau un exemplu prost copiilor, transmite unimedia.info.

Tinerii activiști s-au echipat cu megafoane și au mers pe strada Creangă, lîngă piața Flacăra „Negustorii”, acolo unde fluxul de pietoni este mai mare.

Oamenii de diferite vîrste - bărbați, femei, mame cu cărucioare sau cu copii de mînă - au fost surprinși în timp ce traversau strada neregulamentar, printre mașini. Unii se întorceau din drum, cînd li se făcea observație, alții mergeau mai departe, fără a atrage atenția la avertăzirle tinerilor.

„Domnul, nu riscați cu viața. Rușine!”


„Merge, habar nu are, parcă e la o plimbare.”

„Utilizați subterana, este și zebră mai la deal!”

„Uitați-vă ce urît arătați pentru copiii dvs. Este trecere subterană. Sper copilul dvs să nu repete exemplul dvs. Nu vă e frică nici pentru dvs, nici pentru viața lui!”

Au fost surpinși și conducători care au traversat strada în afara trecerii de pietoni, spre sau dinspre mașina pe care o aveau parcată.

Cum au reacționat pietonii surprinși traversînd strada neregulamentar vedeți mai jos.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий