COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Primele 4 autobuze cu parcurs din Norvegia au ajuns la Chișinău

26 iul. 15:00   Capitala
2075 0

Primele 4 autobuze cu parcurs din Norvegia, din cele 18 ajunse la Chişinău, vor fi puse pe rute în suburbii, în scurt timp. Anunțul a fost făcut de edilul capitalei, Ion Ceban, potrivit căruia, în această săptămînă începe testarea autobuzelor.

Mai exact, autobuzele sînt programate pe rutele nr. 2 (or. Cricova), nr. 11 (or. Durleşti), nr. 16 (or. Vatra) și nr. 39 (com. Bubuieci).

„Am solicitat să fie analizată situaţia în toate suburbiile, iar unităţile de transport să plece în localităţile cu cea mai stringentă problemă la capitolul lipsa transportului public.

Problema va fi discutată în continuare cu primarii de suburbii, iar la necesitate rutele de autobuz vor fi extinse sau chiar modificate.

Ne dorim să acoperim suficient necesitatea transportului public în suburbii, în conformitate cu necesităţile locuitorilor.


Amintesc, la Chişinău mai urmează să ajungă alte 40 de autobuze VDL din Olanda. Astfel, vom avea în total 58 de autobuze cu parcurs repartizate în suburbii”, scrie Ceban pe pagina sa de Facebook.

Pînă la sfîrşitul acestui an, la Chişinău vor fi aduse cele 100 de autobuze noi de la ISUZU.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X