COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Primarul, indignat că o porțiune de 20 de metri pătrați, de pe strada Pelivan, s-a surpat

Primarul, indignat că o porțiune de 20 de metri pătrați, de pe strada Pelivan, s-a surpat

Lucrările din capitală trebuie făcute calitativ, iar dacă cineva dă greș, trebuie să răspundă pentru aceasta. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, după ce o porțiune de asfalt proaspăt turnat pe strada Peliva s-a surpat.

Potrivit primarului, după evaluarea unei anchete de serviciu inițiată cu privire la situația din strada Pelivan s-a stabilit că: angajații Apa canal Chișinău sectorul Buiucani, nu au întreprins măsurile de asigurare a funcționalității apedectului cu diametrul 500 mm din oțel, unde anterior au fost executate lucrări în urma unei avarii pe acest segment, în rezultat, apeductul s-a deteriorat, s-a spart țeava cu apă și a surpat o suprafață de 20 de metri pătrați din învelișul asfaltic nou așternut.

„Aici vreau să precizez că lucrările de reabilitare și restabilire a învelișului au costat 16 mii lei. Mai mult, acești bani vor fi recuperate din contul persoanelor care se fac vinovate. Aici este vorba de acei care nu au realizat calitativ lucrările și au dus la surparea asfaltului nou turnat. Așa se va întîmpla cu fiecare caz în parte. Pe fiecare caz aparte vom acționa astfel. Nu trebuie primăria să plătească pentru neprofesionalismul unora”, a declarat edilu în cadrul ședinței primăriei Chișinău din această dimineață.


Ceban a spus că în situația creată pe strada Pelivan, responsabilii din cadrul primăriei vor avea grijă ca aceste lucrări să fie calitative, iar după finisarea lor, să se facă o inspecție amănunțită.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load