TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Primarul general face totalurile vizitei la București: am făcut schimb de experiențe

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, a vorbit despre rezultatele vizitei sale de lucru de 3 zile la București. Astfel, potrivit lui, în capitala României, el a avut mai multe întrevederi productive și anume cu reprezentanții Asociației Municipalităților din România, Asociației internaționale a City Managerilor și Asociației City managerilor din Romania.

”În cadrul discuţiilor am făcut schimb de opinii și experiențe și am stabilit obiective de colaborare pe viitor cu primarii din Buzău, Iași, Suceava, Hunedoara, Oradea. La fel, am avut mai multe întrevederi cu Primarii sectoarelor București, Reprezentanți ai Camerei deputaților și ai Senatului, Specialiști din diverse domenii din cadrul primăriilor, ai unor companii, precum și cu vechi prieteni.

O vizită plină de evenimente”, a menționat Ion Ceban.

Edilul capitalei a adăugat că mai mulți primari, dar și reprezentanți ai Administrației Publice Centrale și Locale vor veni în vizită la Chișinău. Totodată, administrația locală din capitală va merge în mai multe orașe din România pentru schimb de experiențe și bune practici.

De asemenea primarul general a menționat că astăzi se află la Brașov, iar în zilele următoare are programate întrevederi cu mai mulți oficiali.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load