COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Primarul Chișinăului: Copiii, părinții și profesorii vor să se întoarcă la școală

7 apr. 15:45   Capitala
12353 0

De la deschiderea primului Centru Municipal de Vaccinare din Chișinău, care își propune imunizarea prioritară a personalului didactic, peste 2.000 din cele aproximativ 12.000 de cadre didactice au fost vaccinate.

Potrivit primarului general, Ion Ceban, astăzi este planificată vaccinarea a 680 de cadre didactice, dar în același timp a menționat că Centrul are capacități mult mai mari, însă totul depinde de disponibilitatea vaccinurilor.

„Sper cu adevărat că vom accelera procesul de vaccinare, deoarece cred că aceasta este singura modalitate de a readuce copiii la școală. Obiectivul nostru este să vaccinăm profesorii cât mai repede posibil, deoarece atât copiii, cât și părinții lor și profesorii doresc să se întoarcă la școală. În acest moment, lucrul cel mai important este evitarea riscurilor infecției cu coronavirus”, a subliniat primarul capitalei.

Amintim, mai devreme Ion Ceban a spus că vaccinarea personalului didactic este încă o prioritate pentru primărie și a precizat că municipalitatea negociază acum cu autoritățile centrale obținerea vaccinurilor pentru a accelera procesul.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X