TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Primarul capitalei spune de ce este nemulțumită soția sa

Primarul capitalei spune de ce este nemulțumită soția sa

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, lucrează practic fără zile de odihnă, deseori ieșind din casă cu noaptea în cap. Din această cauză a fost nevoit să renunțe la mai multe activități personale, iar puținul timp care îi rămîne îl acordă copiilor. Soția nu are o părere prea bună despre acest lucru, dar îl susține.

Primarul capitalei, Ion Ceban, a relatat, în cadrul unui interviu pentru UNIMEDIA, cu ce își ocupă puținul timp liber care îi rămîne în afara graficului de muncă foarte încărcat și cum vede soția sa starea de lucruri.


„Soția are o părere nu prea bună, dar îi mulțumesc pentru răbdare și înțelegere. Sper să nu dureze foarte mult, pentru că toată echipa lucrează practic fără zile de odihnă și asta pe termen lung nu este prea bine. Oamenii trebuie să aibă timp de odihnă, timp pentru familie, dar situația în oraș așa este că trebuie să intervenim prompt și să ținem la control subiectele”, a menționat edilul.

Ion Ceban spune că petrece cu copiii doar cîteva ore pe săptămînă: „Înainte îi duceam eu la școală și grădiniță, acum îi duce soția. În timpul liber ne jucăm, citim”.

Iar de cînd a venit la șefia capitalei, Primăria îi este și pe post de serviciu și de hobby, și de sport: „Nu mai am niciun hobby acum - Primăria. Nu reușesc, nu că nu aș vrea. Am practicat sportul, mai încerc cîteodată să ies dimineața să alerg, deși chiar mă trezesc foarte devreme, dar sîntem pe smartphone-uri și în teren, ca să gestionăm lucrurile care sînt în oraș”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load