COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 323 469(+1787)   TRATAȚI 302 147     DECESE 7386(+40 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6781
Coronavirus stiri: 7598

Primarul capitalei a spus cum putem scăpa de ambuteiaje

27 iul. 15:13   Capitala
1434 0

Drumarii intervin pe mai multe străzi din capitală. Cu acest avertisment vine primarul general Ion Ceban, care a prezentat o listă de șantiere în lucru.

Astfel, se asfaltează carosabilul pe str. Miorița, str. Grenoble, șos. Muncești, str. Pădurii. Se amenajează trotuarul în pietriș, se pregătește carosabilul pentru frezare și aplicarea stratului de egalizare pe str. Vissarion Belinski.

Între timp, continuă lucrările de amenajare a parcării publice pe str. Ismail 27 și continua reparația capitala a str. I. Creanga, din sectorul Buiucani al capitalei.

„Totodată, în contextul temperaturilor caniculare, în toate sectoarele capitalei vor circula autospecialele care vor stropi străzile principale, întru evitarea deteriorării carosabilului. Pe parcursul nopții trecute, angajații Î.M. Exdrupo au intervenit prin lucrări de injectare a betonului asfaltic pe str. Ungureanu și în com. Colonița. De asemenea, a fost aplicat marcajul rutier pe str. A. Russo, pe trecerile de pietoni și benzile dedicate transportului public pe bd.Gr.Vieru și str. Pușkin”, a declarat Ceban.

Edilul a îndemnat conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată intervenția pentru reparația drumarilor să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.


0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽