COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Primăria va amenaja în capitală 3 terenuri de plimbare a cîinilor

Primăria va amenaja în capitală 3 terenuri de plimbare a cîinilor

Primăria municipiului Chișinău solicită propuneri de la locuitorii orașului în scopul stabilirii locațiilor pentru terenurile destinate plimbării patrupezilor de către proprietarii de cîini.

Astfel, Serviciul gestiunea animalelor de companie din cadrul Direcției generale locativ-comunale și amenajare vrea să creeze în amenajeze în oraș zonelor pentru plimbatul cîinilor, în contextul implementării Regulamentului de întreținere a animalelor cu și fără stăpîn din orașul Chișinău.

În cadrul proiectului-pilot, în Chișinău se planifică amenajarea a 3 terenuri de plimbare a cîinilor. Mărimile minime ale terenului vor fi de 20x20 m.


Locuitorii capitalei sînt invitați să se pronunțe asupra locațiilor unde ar putea fi amenajate spații pentru plimbatul cîinilor, precum și să propună idei de proiectare a astfel de terenuri.

Propunerile vor fi expediate pe adresa de email: scpa.dglca@pmc.md, pînă pe data de 10 aprilie 2020, cu indicarea denumirii locului, adresa și poza teritoriului respectiv. Persoană de contact: Karl Luganov, tel. 079069421.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load