COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 323 469(+1787)   TRATAȚI 302 147     DECESE 7386(+40 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6781
Coronavirus stiri: 7598

Primăria îndeamnă populația să raporteze problemele apărute în urma ploii

5 iul. 13:30   Capitala
1427 0

Viceprimarul Ilie Ceban a invitat responsabilii din cadrul subdiviziunilor și a regiilor de profil să iasă în teren, pentru a evalua starea de lucruri ca urmare a averselor și să raporteze despre acțiunile întreprinse.

„Cu certitudine va fi de lucru. De aceea rog ca toți să fiți implicați, iar pe parcursul zilei să raportați despre situația pe teren. Este important să putem evalua impactul ploilor pe străzile care sînt acum în reparație, în vederea prevenirii inundațiilor. Și totodată, trebuie să depunem efort ca să evităm acumulările de apă", a specificat viceprimarul.

În context, șeful interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicație a menționat că în zona străzii Ion Creangă acumulările de apă sînt datorate lucrărilor executate în prezent pe o porțiune de rețea pluvială, care nu are capacitatea de a recepționa acum apele pluviale și a le evacua în regim normal.

Potrivit meteorologilor, ploile vor continua pe parcursul zilei de astăzi, dar și mîine, astfel că cetățenii sînt îndemnați să evite adăpostirea sub arbori, din cauza pericolului de prăbușire. De asemenea, automobiliștii sînt îndemnați să nu-și parcheze mașinile în preajma copacilor, pentru a evita situațiile de avariere.

Locuitorii municipiului Chișinău sînt invitați să raporteze situațiile problematice cauzate de ploi la Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽