X 
Cazul Șor stiri: 599

Primăria îndeamnă populația să raporteze problemele apărute în urma ploii

5 iul. 2021,, 13:30   Capitala
2133 0

Viceprimarul Ilie Ceban a invitat responsabilii din cadrul subdiviziunilor și a regiilor de profil să iasă în teren, pentru a evalua starea de lucruri ca urmare a averselor și să raporteze despre acțiunile întreprinse.

„Cu certitudine va fi de lucru. De aceea rog ca toți să fiți implicați, iar pe parcursul zilei să raportați despre situația pe teren. Este important să putem evalua impactul ploilor pe străzile care sînt acum în reparație, în vederea prevenirii inundațiilor. Și totodată, trebuie să depunem efort ca să evităm acumulările de apă", a specificat viceprimarul.

În context, șeful interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicație a menționat că în zona străzii Ion Creangă acumulările de apă sînt datorate lucrărilor executate în prezent pe o porțiune de rețea pluvială, care nu are capacitatea de a recepționa acum apele pluviale și a le evacua în regim normal.

Potrivit meteorologilor, ploile vor continua pe parcursul zilei de astăzi, dar și mîine, astfel că cetățenii sînt îndemnați să evite adăpostirea sub arbori, din cauza pericolului de prăbușire. De asemenea, automobiliștii sînt îndemnați să nu-și parcheze mașinile în preajma copacilor, pentru a evita situațiile de avariere.

Locuitorii municipiului Chișinău sînt invitați să raporteze situațiile problematice cauzate de ploi la Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?