Incendii stiri: 687
Cazul Șor stiri: 587
Preşedintele stiri: 3730

Primăria Chișinău lansează troleibuzul dedicat Anului Tineretului 2023

6 iun. 08:45   Capitala
1927 0

Primăria municipiului Chișinău aduce vestea lansării troleibuzului dedicat Anului Tineretului în Chișinău 2023.

Începînd din data de 6 iunie, unitatea de transport va circula pe ruta nr. 22, devenind un loc de informare și promovare a activităților destinate tinerilor.

Potrivit autorităților importanța acestei inițiative și angajamentul autorităților în dezvoltarea și sprijinirea tinerilor.

Prin lansarea troleibuzului dedicat Anului Tineretului, ne dorim să evidențiem importanța dezvoltării și susținerii tinerilor în comunitatea noastră. Acest troleibuz va fi un loc în care vor fi afișate cele mai importante anunțuri pentru tineri, oferindu-le informațiile necesare pentru a se implica în activități și programe destinate lor.

De-a lungul întregului an 2023, Primăria Chișinău are planificate peste 50 de activități și programe speciale pentru tinerii din Capitală. Aceste inițiative sînt menite să ofere oportunități și să creeze condiții favorabile pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerilor: Autoritățile pun accent pe dezvoltarea tinerilor și pe oferirea tuturor oportunităților și condițiilor necesare, pentru ca aceștia să își poată atinge potențialul maxim. Anul Tineretului va fi marcat de evenimente diverse, traininguri, concursuri și alte activități menite să încurajeze tinerii să se implice activ în viața comunității și să-și dezvolte abilitățile.


Lansarea troleibuzului dedicat Anului Tineretului reprezintă un pas important în direcția sprijinirii și promovării tinerilor din Chișinău, oferindu-le un mijloc de informare și comunicare eficient în ceea ce privește evenimentele și programele destinate lor. Primăria Chișinău continuă să investească în dezvoltarea tinerilor și să creeze condiții favorabile pentru creșterea lor personală și implicarea activă în comunitate.

4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?