TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Primăria Chișinău ar putea lansa un parteneriat public-privat privind parcările cu plată

Niciodată în centrul capitalei nu vor fi suficiente locuri de parcare. Cel puțin asta afirmă responsabili de la, care au mai precizat pentru a evita aglomerarea, este nevoie de un plan alternativ, iar în zilele următoare, grupul de lucru care urmează să fie în următoarele zile.

Astfel, a fost constituit acest grup de lucru pentru amplasare parcărilor, care veni cu un raport cu privire la amplasare parcărilor cu plată. Săptămîna aceasta va fi organizată prima ședință. Ceea ce a fost publicat anterior este doar o viziune, astfel s-a creat iluzia că necesitate parcărilor se rezolvă prin crearea locurilor de parcare, nu este adevărat.

Primarul general Ion Ceban spunea că asta nu înseamnă că va ajunge pentru toți parcări în centrul capitalei. „Noi vrem să încurajăm oamenii să folosească transportul public, mersul pe jos, transportul alternativ”.

Primăria Chișinău propune un parteneriat public-privat, pentru construcția unor parcări multietajate, întrucît municipalitatea nu își permite asemenea cheltuieli. Mai mult, în zonele mai restrînse s-ar putea de instalat mai multe parklift-uri.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load