TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Primăria Chișinău a stabilit relaţii de cooperare cu conducerea din Sankt Petersburg

Primăria Chișinău a stabilit relaţii de cooperare cu conducerea din Sankt Petersburg

O declaraţie în acest sens a fost făcută la întîlnirea de astăzi a primarului Chișinăului, Ion Ceban, cu guvernatorul Sankt-Petersburgului, Alexandr Beglov. Părțile au discutat o serie de subiecte referitoare la cooperarea dintre Sankt-Petersburg și Primăria Chișinău.

Ion Ceban i-a propus lui Alexandr Beglov să semneze un acord privind dezvoltarea în mai multe domenii de activitate. Astfel, în februarie, o delegație formată din specialiști din diverse domenii va sosi la Chișinău pentru a oferi sprijinul necesar și a împărtăși experiența necesară pentru elaborarea Planului Urbanistic General și a altor documente importante pentru Chișinău, transmite NOI.md cu referinţă la aif.md.


- Mă bucur că am stabilit o cooperare cu conducerea din Sankt-Petersburg. Vom dezvolta cooperarea dintre orașe și municipalități și împreună vom implementa mai multe proiecte pentru dezvoltarea Chișinăului, a spus Ceban.

La rîndul său, guvernatorul de Sankt-Petersburg, Alexandr Beglov, a menționat că relațiile cu Republica Moldova au o importanță deosebită, deoarece se bazează pe încredere reciprocă, prietenie și parteneriat.

- Astăzi, datorită în mare parte sprijinului dvs., punem temelia unei punţi de prietenie cu Chișinăul. Pentru aceasta, avem toate posibilităţile și resursele necesare, a menționat Beglov.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load