Puterea stiri: 7333
Criza energetică stiri: 1093

Primăria Chișinău a aprobat un calendar al tîrgurilor de caritate

31 iul. 10:00   Capitala
1771 0

Primăria Municipiului Chișinău a aprobat un calendar-cadru al Tîrgurilor de caritate și de vechituri pe teritoriul urbei, pentru anul 2022. Inițiativa are ca scop susținerea persoanelor social-vulnerabile și a proiectelor de caritate.

Conform documentului, se acceptă organizarea tîrgurilor de caritate de către organizații necomerciale, indiferent de forma de organizare și tîrguri de vechituri de către grupuri de persoane fizice pe teritoriul orașului Chișinău, conform perioadei și locației stabilite în Calendarul-cadru.

Preturile de sector vor stabili locurile de organizare a tîrgurilor planificate, conform Calendarului-cadru, vor recepționa cererile de la organizatori și vor stabili condițiile de organizare și desfășurare a tîrgurilor de caritate și de vechituri planificate.

De asemenea, preturile vor asigura informarea locuitorilor capitalei, prin intermediul resurselor disponibile, de comun cu organizatorii de evenimente, referitor la tîrgurile organizate pe teritoriul administrat, perioada organizării, condițiile de participare și tematica. Mai mult, vor informa organizatorii referitor la măsurile de prevenire și diminuare a răspîndirii virusului COVID-19.

Calendarul poate fi vizualizat aici.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав