Primăria capitalei recomandă oamenilor să nu iasă afară

28 mar. 14:25   Capitala
3281 0

Primăria Municipiului Chișinău informează că toate serviciile municipale continuă activitatea în sectoarele orașului, pentru înlăturarea consecințelor vîntului puternic.

Astfel, angajații ÎM „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi” sînt antrenați în curățarea și evacuarea arborilor frînți sau doborîți de vînt și salubrizarea teritoriilor aferente.

La rîndul lor, angajații Î.M. Regia „Exdrupo” intervin la restabilirea indicatoarelor rutiere, doborîte sau avariate de vîntul puternic, pe tot teritoriul orașului.

Totodată, pe parcursul nopții trecute, a fost verificat încontinuu sistemul de canalizare pluvială, pentru a asigura funcționarea acestuia în regim normal.

Cît privește transportul public municipal, troleibuze și autobuze, acestea circulă conform itinerarelor stabilite.


În context, precizăm că doar în intervalul orelor 10:40 - 11:20, autobuzele de pe ruta nr. 18 și 18A au circulat cu ocolire, (din cauza unui arbore prăbușit pe carosabil, șos. Muncești, direcția or. Sîngera).

Locuitorii capitalei sunt îndemnați să nu parcheze mașinile sub copaci, să iasă afară doar în caz de necesitate și să supravegheze copiii.

Totodată, primăria îndeamnă cetățenii să raporteze cazurile problematice la Dispeceratul Central Municipal, tel. 022 22-22-67 sau 022 22-26-04.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?