X 
Arşiţa stiri: 175
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1455

Primăria capitalei, către cetățeni: "Aveți grijă de voi și de bunuri!"

17 iun. 14:02   Capitala
6798 0

Primăria Municipiului Chișinău a venit cu o atenționare către locuitorii orașului în contextul instabilității atmosferice anunțate din nou de meteorologi, notează Noi.md.

Primăria Municipiului Chișinău face apel repetat către locuitorii și oaspeții capitalei să dea dovadă de prudență, pentru a-și proteja sănătatea și bunurile materiale.

De asemenea, pentru a preveni eventuale incidente, provocate de precipitații abundente, cetățenii care se află în afara locuinței sînt îndemnați să se adăpostească în locuri sigure și să evite aflarea sub arbori bătrîni.

Automobiliști trebuie să fie prudenți la drum și să ocolească șantierele în lucru / drumurile aflate în reparație, pentru că se pot forma acumulări de apă și de pietriș.

Autoritățile municipale sînt pregătite și vor interveni în teren după caz.

În cazul înregistrării situațiilor problematice, în urma averselor, locuitorii orașului sînt îndemnați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04 sau să sune la numărul unic de urgență 112.


Astăzi, pe întreg teritoriul Republicii Moldova, se așteaptă averse puternice însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vîntului.

3
1
2
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав