COVID-19 : VACCINAȚI 1 005 181  INFECTAȚI 409 397 (+2394)   TRATAȚI 370 993     DECESE 10 522(+9)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 524
Coronavirus stiri: 7846

Primăria capitalei are planuri mărețe pentru anul viitor

8 dec. 2021,, 14:30   Capitala
1333 1

Primarul general Ion Ceban vrea să continue proiectele inițiate cu Asociația Națională a Tinerilor Istorici, cu reprezentanții căreia a discutat edilul. De asemenea, s-a discutat despre viitoarele proiecte.

„Este o continuare a colaborării care am început-o anul curent prin susținerea Asociație de către municipalitate la realizarea mai multor proiecte în domeniul istoric, arheologic, educațional, de conservare, protejare și valorificare durabilă a patrimoniului cultural-istoric al municipiului Chișinău.

Este vorba de editarea volumelor „Identitățile Chișinăului” și organizarea conferințelor internaționale, precum și editarea primului volum din cele 5 preconizate „Monografia Chișinăului”, dar și elaborarea curriculumului pentru disciplina opțională „Chișinăul meu”. Pentru anul viitor am prevăzut resurse financiare pentru implementarea mai multor proiecte care vor contribui la consolidarea și valorificarea patrimoniului material și imaterial al Chișinăului”, a declarat Ceban.

Edilul spune că își propune să semneze un acord de parteneriat între Primăria Chișinău și Asociația Națională a Tinerilor Istorici, cît și cu Grupul Civic pentru Patrimoniul Cultural.

1

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X