Criza energetică stiri: 1778
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Primăria capitalei a lansat o pagină internet dedicată Chișinăului turistic

14 dec. 2021,, 11:45   Capitala
2268 0

Primăria capitalei a lansat o pagină de internet dedicată Chișinăului turistic.

Municipalitatea a anunțat că a lansat astăzi pagina web visit.chisinau.md, consacrată Chișinăului turistic. Pe site poate fi găsită informație utilă - istorică sau culturală, cu descrierea celor mai însemnate obiective turistice ale capitalei - de la clădiri istorice, monumente, teatre și muzee, pînă la troleibuzul turistic. În acest spațiu virtual este disponibil programul evenimentelor naționale și locale dar și recomandări pentru activități în aer liber pentru vizitatorii orașului sau ai împrejurimilor lui, transmite Noi.md cu referire la MOLDPRES.

În același timp, harta interactivă oferă posibilitatea de identificare a obiectivului de interes și să fie obținute datele privind locația acestuia, dar și o scurtă descriere însoțită de audio ghiduri.

De asemenea, pe această pagină de internet sînt prezentate portretele cultural-istorice ale personalităților marcante ale epocii moderne sau contemporane, care au contribuit semnificativ la imaginea pozitivă a orașului și au dus faima acestuia peste hotare.

Pe site moldovenii.md există o mulțime de informații utile care-i vor ajuta pe toți doritorii de a planifica și a petrece un weekend minunat în țara noastră. În special, aici sînt prezentate informații ample despre turismul în Moldova, sînt prezentate sfaturi pentru turiști, rute turistice, date despre perlele turistice și mănăstirile din Moldova.


Pe portalul moldovenii.md puteți găsi informații detaliate despre diferite zone geografice ale Moldovei, rezervații naturale, resurse acvatice, lumea vegetală și animală, monumente ale naturii, orașele și satele din Moldova.

Rămîne doar ca fiecare doritor să aleagă cea mai bună opțiune de odihnă și călătorie și să redescopere îndrăgita Moldovă!

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?