COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Primăria ar putea să nu mai ofere autorizații de construcție a stațiilor PECO

Primăria ar putea să nu mai ofere autorizații de construcție a stațiilor PECO

La Primăria Chișinău este proiect de decizie prin care se cere să nu mai fie oferite autorizațiile pentru stațiile PECO noi. Asta după ce, anterior, primarul general Ion Ceban a declarat că stațiile cu combustibil nu trebuie să fie amplasate în locurile verzi.

„Cu privire la proiectul la interzicerea autorizațiilor pentru stații PECO. Chișinăul este o capitală în care are foarte multe stații. Putem să spune că sîntem primii la acesta capitol, ca într-un oraș atît de mic, să existe atît de multe. Mai mult, aceste s-au transferat în baruri, restaurante, cafenele. Oamenii stau la terase. Unii nu vin pentru a-și alimenta mașina, dar pentru a sta la o cafea și a discuta cu alte persoane”, a declarat Ion Ceban.

Primarul mai spune că aceste este un proiect al consilierilor municipali. „Ideea era ca amplasarea stațiilor să fie permisă doar în zonele cu profil industrial. În alte țări, centrele de deservire de automobile, vulcanizări sînt în zonele create în zone industriale”, mai subliniat primarul.


De precizat că oraș sînt amplasate 140 de stații de alimentare cu combustibil.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load