Criza energetică stiri: 1718
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Pompierii, carabinierii și actorii au bucurat copii internați la Institutul Oncologic cu un spectacol de iarnă

22 dec. 2022,, 21:57   Capitala
1829 0

Pompierii și salvatorii din cadrul Inspectoratul General pentru Situații de Urgență au reușit să aducă o bucată de poveste de iarnă la Institutul Oncologic din municipiul Chișinău. Echipați cu unitățile decorate cu luminițe, trase de renii lui Moș Gerilă și ajutați de colegii carabinieri și actori, aceștia au semănat bucurie în ochii copiilor internați în acest spital.

Patru autospeciale de intervenție împodobite cu ghirlande și luminițe s-au amplasat pe fațada clădirii, oferind un spectacol de lumini și bucurie, transmite agora.

La eveniment a participant Fanfara Inspectoratului General de Carabinieri, care au interpretat un recital de colinzi și piese de Crăciun destinat tuturor vizitatorilor, pacienților, dar și personalului medical.

Tradițional, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență organizează în preajma sărbătorilor de iarnă Caravana Salvatorilor și Pompierilor.


Scopul activităților din acest an, realizate în parteneriat cu Inspectoratul General de Carabinieri și Teatrului Municipal de Păpuși „Guguță”, este de a bucura copiii din spital, dar și de a le oferi o atmosferă magică în ajun de Crăciun.

5
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?